Hoppa till innehåll

Aktiviteter

Aktiviteter

Bageri kurser

Anmälan görs till sannasoderlind@bullerbyns.se Pris 1395 kr inkl moms per person,
Läs mer Här

Vandring

Upptäck Roslagens unika natur på Roslagsleden. Sista etappen av leden leder dig fram till Grisslehamn. Vandra en hel etapp eller välj en del, vi tipsar gärna! Ledens terräng är varierad men lätt att gå på och längs Väddös kustband är utsikten bitvis hänförande över Ålands hav.

Utanför grindstolparna går den vackra Vikingaleden som är väl värd att vandra en bit på.

Det är även trevligt att vandra på Singö eller cykla någon av flera utmärkta cykelturer.

Långfärdsskridskor

Roslagens skärgård med 13 000 öar är ett paradis vintertid. När isarna ligger spegelblanka är en långfärdskridskotur till ytterskärgården en oslagbar upplevelse. Du kan stiga på skridskoturen vid vår ångbåtsbrygga eller varför inte ta SL bussen till Ellan på norra Singö och skrinna hela vägen tillbaka till Väddöviken.
Medtag egna skridskor.

Spa

Vill du lyxa till det lite så finns Hotell Havsbaden inne i Grisslehamn som har en fin Relax/Spa – anläggning med bl.a bubbelpool, ångbastu och olika spabehandlingar. Där finns även möjlighet att äta. 

Grannen Folk & Fä

Bo, Ät & Upplev Vill man äta frukost eller middag så ring och kolla om det finns plats 0703051466, Cathrine. 

Kryssning

Mellan Grisslehamn och Eckerö på Åland går dagliga turer med Eckerölinjen. Ombord finns gott Åländskt smörgåsbord, högklassig a´la carté mycket nöjen och shopping.

Golf

Du finner åtta golfbanor i vårt närområde. Hallstaviks GK, Väddö GK, Roslagens GK, Lisinge GK, Norrtälje GK, Johannesbergs GK och Burviks GK.

Minigolf hittar du vid marinan i Grisslehamn och även vid Sandvikens camping.

Bada

Klippor och urbergshällar eller sandstränder? Här finns badplatsen för alla! Inne i Grisslehamn (3km) finns en långgrund badstrand vid Albert Engströms ateljé.

Kvarnsandsbadet 2km från Folk och fä har en lång och fin sandstrand.

Singö (10-15min med bil) erbjuder många fina klipphällar för havsbad och även Backbybadet som är en badplats med sandstrand.

Du hittar även små badställen längs Väddöviken några hundra meter från oss.

Paddla

På insidan av Grisslehamn ligger Singöfjärden med fantastisk skärgård och härliga paddelvatten. Uthyrning av singel-och dubbelkajaker, kanotsläp och kanadensare kan du läsa om här.

Gör ni en utflykt till sommarstaden Öregrund kan ni hyra havskajak där de har paddelvatten både inom- och utomskärs för nybörjare och äventyrare.

Djur

På Bullerbyn har vi inga egna Djur men hos vår granne Cathrin på Pensionatet Folk & Fä finns det lite flera. Dessa kan man se från vägen när man promenerar.

Vid pensionatet finns också hunden Stella, en mycket snäll Australian shepard. Katterna Ossian och Polly är med på det mesta och de sköter också mössjakten på Bullerbyn.